afbeeldingMijnEigenSite

Een professionele website zonder investering

Je bent een eigen onderneming begonnen. Natuurlijk hoort daar ook een eigen website bij. Maar omdat je als zelfstandig ondernemer in het begin al genoeg kosten hebt, wil je niet teveel aan je website uitgeven. Toch wil je wel een professionele uitstraling online. In dat geval kun je gewoon terecht bij MijnEigenSite.nl, want wij bieden websites zonder investering!
Waarom een website zonder investering?
Een website zonder investering houdt in dat je als MKB’er geen fortuin kwijt bent aan je website. Er bestaan namelijk grote verschillen tussen het bouwen van een website, waardoor de prijsverschillen erg uiteenlopen. Wij werken bijvoorbeeld niet met vaste templates van WordPress , wij maken je website geheel op maat. In je eigen huisstijl.

Waarom voor MKB’ers?
Ondernemers uit midden- en kleinbedrijven maken bij het opstarten van hun bedrijf al veel kosten. Het is echter niet slim om heel erg op je website te bezuinigen, omdat dat het visitekaartje van je bedrijf is. Een website is vandaag de dag onmisbaar als je als bedrijf professioneel wilt overkomen [link naar Waarom is het hebben van een website zo belangrijk?]. Bovendien weten potentiële klanten je eerder te vinden als je je ook op de online markt begeeft en kun je op je website je vakkennis delen. Een professionele website is voor MKB’ers dus niet alleen handig, het is broodnodig. Al helemaal als het aangeschaft kan worden voor een voordelige prijs.

Waarom bij MijnEigenSite?
Bij MijnEigenSite staan simpliciteit, flexibiliteit en snelheid voorop. Dit komt omdat we verschillende pakketten bieden, waarmee we snel en voordelig aan de slag kunnen. Er is bijna altijd wel een pakket dat goed bij jou past. Is dat toch niet het geval? Ook dat is bij ons geen probleem: we stellen dan gewoon een nieuw pakket samen! Het pakket bepaalt vervolgens hoe uitgebreid jouw nieuwe website wordt. En of deze nou uitgebreid wordt of niet, MijnEigenSite garandeert je een website van kwaliteit. Elke website oogt namelijk professioneel en past bij de identiteit van jouw onderneming. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om je website zelf aan te passen. Zo heb je dus zelf de volledige controle over je eigen website. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want we helpen je graag verder!