Extra Diensten

Slide background

Extra Diensten, MijnEigenWebsite.nl

Wij zijn gespecialiseerd in

Wordpress
Creativiteit
Hosting
SEO

Back - up

Elke nacht wordt er een kopie gemaakt van uw website. U kan tot 7 dagen terug een back-up terugzetten.

Persoonlijke Service

Naast het bouwen van een goede website leveren wij ook een goede service. Het persoonlijke contact met de klant vinden wij uiterst belangrijk.

Partners

logo_500x500
directAdmin500x500
logo_500x500WH

Extra Diensten

MijnEigenSite biedt naast de bouw van kwalitatieve websites ook extra diensten. Hieronder een overzicht van onze extra diensten welke u in combinatie met een website pakket of los kunt afnemen.

 • Website onderhoud

  Een website maken is één ding, maar deze onderhouden en actueel houden is een tweede. Het onderhoud van een website wordt vaak onderschat, maar is wel een van de belangrijkste onderdelen van het hebben van een website. De techniek is dagelijks onderhevig aan vernieuwing, uw bedrijf veranderd en uw wensen veranderen.

 • Social media onderhoud

  Social media is een belangrijk onderdeel van ondernemen geworden. Het is een directe link naar de achterban, maar ook naar nieuwe potentiële klanten. Social media neemt veel tijd in beslag, want het gaat om persoonlijk contact en dus ook om persoonlijke aandacht.

 • Unieke teksten

  MijnEigenSite kan uw website voorzien van unieke teksten. Tekst is belangrijk om uw potentiële klanten aan te spreken en te informeren. Wat er op uw website staat is een eerste indruk, maar speelt ook cruciale rol in uw online positionering. Unieke teksten beïnvloeden hoe u op zoekmachines wordt gevonden.

 • Vertalingen

  Soms is Nederlands niet genoeg en trekt u potentiële klanten vanuit andere landen. Het is dan verstandig om uw website te laten vertalen naar een andere taal. Zo kunt u uw website bijvoorbeeld naar het Engels laten vertalen en zo meer mensen informeren over uw producten en diensten.

 • Domeinnamen en webhosting

  Domeinnamen zijn belangrijk. Ze moeten makkelijk te onthouden zijn door uw klanten, maar moeten ook passen bij uw activiteiten. Doorgaans is het hebben van uw bedrijfsnaam als domeinnaam voldoende, maar het is soms handig om extra domeinnamen te hebben. Bijvoorbeeld voor losse producten of diensten.