FAQ (veelgestelde vragen)

Kan iedereen een eigen website beginnen?

Iedereen kan een eigen website beginnen. En zeker met de hulp van MijnEigenSite, waar een website starten een fluitje van een cent is. Betaalbaar en toch kwaliteit met keuze uit verschillende soorten pakketten.

Heb ik technische kennis nodig om een website te onderhouden?

Nee, u heeft geen technische kennis nodig om een website te onderhouden. De websites van MijnEigenSite zijn gebouwd op het WordPress CMS waarmee u uw website kunt bijwerken middels het What You See Is What You Get principe.

Wat kost het om een eigen website te starten?

Een eigen website starten hoeft niet duur te zijn en bij MijnEigenSite kunt u kiezen uit diverse pakketten. Zo heeft u altijd een pakket die aansluit bij uw wensen én uw budget. Zo niet? neem dan contact met ons op, dat maken we een pakket op maat.

Hoe genereer ik meer bezoekers?

Een van de belangrijkste manieren om meer bezoekers te trekken is door uw website met regelmaat bij te werken en mensen een reden geven uw website te bezoeken. Een relevant blog bijhouden op uw website is daarvoor een goede manier. Ook is het verstandig de teksten op uw website met regelmaat te optimaliseren.

Kan mijn website ook in meerdere talen?

Ja, uw website kan in meerdere talen. Door de informatie over uw bedrijf en over uw producten en diensten in meerdere talen te publiceren krijgt uw doelgroep een breder draagvlak.

Hoe snel is mijn website klaar en online?

Hoe snel een website af kan zijn en online gezet kan worden is afhankelijk van uw wensen en eisen. Een exacte levertijd is daardoor niet vooraf te noemen. Voor meer informatie hierover kunt u het beste contact opnemen.

Ik heb nog geen domeinnaam, regelen jullie dit?

Ja, nadat u het betreffende pakket heeft besteld, neemt één van onze medewerkers contact met u op.

Schrijven jullie ook teksten, voor de website?

MijnEigenSite kan uw website voorzien van unieke teksten. Tekst is belangrijk om uw potentiële klanten aan te spreken en te informeren. Wat er op uw website staat is een eerste indruk, maar speelt ook cruciale rol in uw online positionering. Unieke teksten beïnvloeden hoe u op zoekmachines wordt gevonden.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op!

Ondersteuning nodig?

Voor vragen over aanpassen van uw site? U kunt contact opnemen via onze Live Chat, of stuur je vraag naar, support@mijneigensite.nl

Vragen?

Neem gerust contact met ons op, dit kan via info@mijneigensite.nl, onze live chat of neem telefonisch contact op via 0523-225008