Slide1

MijnEigenSite is officieel geopend!

We kunnen met trots zeggen dat we officieel van start zijn, daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Onze diensten concurreren met de beste in het vak met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ons doel is om iedereen van een betaalbare website te voorzien op basis van de wensen en eisen iemand aan de website stelt. Van kleinschalig tot grootschalig en van beginner tot gevorderden. MijnEigenSite biedt alles om u te voorzien van een professionele, goed ogende en goed gepositioneerde website.

Met de diensten van MijnEigenSite heeft u snel en betaalbaar een kwalitatieve website op uw naam staan. U kunt de website zelf beheren, maar wij kunnen dat ook voor u doen. Een handige combinatie aan diensten geeft u de mogelijkheid alles of een deel van de werkzaamheden uit handen te geven. Wat u ook kiest, wij hebben een pakket dat past bij wat u wil en hoe u het wilt.

Onze diensten
MijnEigenSite heeft een hoop te bieden en heeft voor ieder budget een oplossing. Onze diensten omvatten onder andere:

• Kwalitatieve bouw van websites bovenop op het WordPress CMS;
• Website onderhoud voor een website die altijd up-to-date en actueel is;
• Social media onderhoud voor de opbouw van een organische en actieve following;
• Unieke teksten en vertalingen voor een perfecte eerste indruk;
• Extra domeinnamen en webhosting zodat uw website kan meegroeien met uw eisen.

Het is voor ons belangrijk dat u tevreden bent en dat u resultaten behaald. Daarmee maken we van uw succes eigenlijk ook een beetje ons succes. En dat maakt ons een onverslaanbaar team!
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op.