Over Ons

Creativiteit

Het ontwerpen van een website is een creatief proces. Daarom gaan we samen met de klant op zoek naar een geschikt en origineel ontwerp. Op die manier heeft uw website een fris uiterlijk en komt hij duidelijk over op de klant.

Oog voor detail

Onze websites worden speciaal op maat gemaakt voor de klant. Naast dat wij al uw wensen zo goed mogelijk meenemen in ons ontwerp, denken wij ook mee met de klant. Zo besteden wij ook aandacht aan de kleine details die het gebruik van uw website net wat beter maken.

Kwaliteit en Controle

De websites die wij maken worden met veel zorg en aandacht gebouwd. Voordat ze online gaan, worden ze eerst uitvoerig getest, zodat er geen fouten in zitten. Daarnaast kunt u voldoende input geven, voordat de website daadwerkelijk online gaat.

Over MijnEigenSite.nl

Een eigen website hebben is tegenwoordig enorm belangrijk, de meeste producten en diensten worden immers gevonden via het internet. Daarom ontwikkeld MijnEigenSite websites voor bedrijven, verenigingen en particulieren, waarmee ze beter vindbaar zijn. Het hebben van een eigen website moet voor iedereen haalbaar zijn!

Onze diensten concurreren met de beste in het vak met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ons doel is om iedereen van een betaalbare website te voorzien op basis van de wensen en eisen iemand aan de website stelt. Van kleinschalig tot grootschalig en van beginner tot gevorderden. MijnEigenSite biedt alles om u te voorzien van een professionele, goed ogende en goed gepositioneerde website.