De functionaliteiten en mogelijkheden

Ons Website Pakket is erg compleet.

Hosting & domeinnaam

Je eigen domeinnaam en de hosting van je website is inbegrepen in het pakket. Wij zorgen dat je website altijd online staat en zorgen voor een veilige omgeving.

24/7 EIGEN BEHEER

De websites van MijnEigenWebsite.nl zijn door iedereen simpel te beheren en te onderhouden. Heeft u toch wat moeilijkheden? Dan staat ons team altijd voor u klaar!

Vindbaarheid

Als onze website’s, zijn geoptimaliseerd voor verschillende zoekmachines. Waardoor je een goeie vindbaarheid krijgt, in bijvoorbeeld Google.

Gratis ondersteuning

Lukt het een keer niet om iets aan te passen aan je website? Geen probleem, onze supportafdeling staat voor je klaar. Wij kunnen je direct helpen.

Eigen E-mailadressen

Doordat wij je domeinnaam koppelen aan de Email. Heb je altijd toegang tot je e-mail. Waar en wanneer je maar wilt.

CREATIVITEIT

Het ontwerpen van een website is een creatief proces. Daarom gaan we samen met de klant op zoek naar een geschikt en origineel ontwerp.

Je eigen Huisstijl

Natuurlijk wil je dat je klanten je website kunnen herkennen. Dan is het heel belangrijk, dat wij de website bouwen in je eigen huisstijl. Daarom zorgen wij ervoor dat uw website een uniek en eigen uiterlijk krijgt. Meestal aan de hand van bijvoorbeeld je logo, krijgen wij al een goed idee wat je huisstijl is. Uiteraard letten wij op uw kleuren en lettertypes, maar we kunnen veel verder gaan hierin, uiteraard heb je hierin veel inspraak.